• Gratis frakt vid köb över 1000 SEK
  • Snabb leverans 4-10 vardagar
  • 30 dagars fri returpolicy

Integritetspolicy på Miracleworld


Vi samlar endast in personuppgifter i de fall detta borde vara relevant för oss, och vi kommer endast att samla in personuppgifter om det är relevant för din aktivitet på Miracleworld.

När vi samlar in, behandlar och använder dina personuppgifter följer vi alltid alla relevanta lagbestämmelser.

Vi kommer endast att lagra dina personuppgifter så länge vi antingen är föremål för en rättslig skyldighet att göra det, eller så länge som det är relevant för ändamålet för vilket de samlades in.

 

Information vi samlar in


Om du vill köpa och ta emot en produkt eller tjänst från oss behöver vi samla in vissa personuppgifter för att kunna genomföra transaktionen och för att kunna erbjuda dig våra tjänster. Vi kan använda cookies för att hålla reda på innehållet i din kundvagn medan du använder vår webbshop.

Vi kan få information som t.ex namn, e-postadress, postadress, leveransadress (om det skiljer sig från postadress), telefonnummer och betalningsinformation.

Miracleworld samlar in och behandlar dina personuppgifter när du gör följande:

- Besök vår hemsida

 

Den personuppgiftsansvarige


Den dataansvariga för insamling, bearbetning och användning av dina personuppgifter på miracleworld.dk är Miracleworld, Carlsensvej 4, 4600 Køge, cvr nr 41597208

 

Grund för behandling och syfte


Vi samlar in dina allmänna kontaktuppgifter såsom namn och adress för att kunna leverera den produkt eller tjänst som du har köpt av oss. Vi kommer att samla in din e-postadress för att skicka en orderbekräftelse och en leveransbekräftelse till dig.

Din information (förutom din e-postadress om du har samtyckt till dess behandling i syfte att ta emot erbjudanden) kommer att raderas 5 år efter att du har mottagit din vara eller tjänst.

Om du har skapat ditt personliga konto hos oss kommer dina personuppgifter och beställningsuppgifter inte att raderas, såvida du inte ber oss att göra det.

 

Andra mottagare av personlig information


Vi säljer inte dina personuppgifter till tredje part och vi överför inte dina personuppgifter till tredje länder.

Vi har vår hemsida på Dandomain, som fungerar som vår databehandlare. Alla personuppgifter som du lämnar på vår webbplats kommer att lagras i Dandomains datacenter.

Vi använder externa företag som leverantörer för att leverera våra tjänster på bästa möjliga sätt. Dessa externa leverantörer är databehandlare och behandlar i vissa fall personuppgifter i samband med att de tillhandahåller tjänster till oss. Våra databehandlare behandlar endast personuppgifter i enlighet med våra instruktioner och i enlighet med lagkraven för databehandlare.

Vi har ingått databehandlaravtal med våra databehandlare, vilket är vår garanti för att de följer gällande regler om skydd av dina personuppgifter.

 

E-marknadsföring


Du kan välja att få vårt nyhetsbrev (e-postreklam). Nyhetsbrevet innehåller information om företaget och dess produkter, relevanta erbjudanden mm. Du får nyhetsbrevet först när du har anmält dig.

 

Dina rättigheter


Som registrerad person har du ett antal rättigheter som vi hela tiden måste se till att uppfylla. Du har rätt att begära följande till oss:
• För att komma åt och få dina personuppgifter rättade/ändrade
• Att få personuppgifter raderade

Dessutom har du rätt att invända mot behandlingen av dina personuppgifter och du har rätt att lämna in ett klagomål till en dataskyddsmyndighet.

Om du inte längre vill att vi ska behandla dina personuppgifter, eller att vi ska begränsa behandlingen av dina personuppgifter, kan du även skicka oss en begäran om detta till vår e-postadress kontakt@miracleworld.dk

Trustpilot