• Gratis frakt vid köb över 1000 SEK
  • Snabb leverans 4-10 vardagar
  • 30 dagars fri returpolicy

Köpvillkor

Allmän information


Miracleworld
Carlsensvej 4
4600 Køge
CVR-nr: 41597208
Telefon: 42330360
E-post: kontakt@miracleworld.dk

Priser

Hos Miracleworld är alla priser i danska kronor och anges inkl. moms och skatter. Vi förbehåller oss rätten att ändra priser från dag till dag utan föregående medgivande. Reservationer görs för slutsålda varor.

Betalning

Miracleworld accepterar betalning med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, MobilePay, Banköverföring, Anyday.

Med Anyday kan du dela upp din betalning. Du betalar första delbetalningen när varan levereras, och resterande belopp betalas av under de följande 3 månaderna. Anyday är gratis för dig så länge du betalar i tid. Med Anyday får du ett konto som du kan använda på alla webbutiker som erbjuder betalning genom Anyday. Läs villkoren för Anyday här: www.anyday.io/en/terms-conditions/shopper

Betalning dras först från ditt konto när varan skickas. Alla belopp är i danska kronor och inkl. MOMS. Reservation tas för prisfel och slutsålda/utgående varor. För banköverföring (förskottsbetalning), vänligen överför hela beloppet och ange ordernumret i referensfältet senast 5 arbetsdagar efter din beställning. Genom banköverföring är du inte skyddad av invändningsordningen.

Vår bankinformation:

Miracleworld
Carlsensvej 4
4600 Køge
CVR-nr: 41597208

Dansk bank:

Reg nr: 3409
Kontonr: 13106975

Leverans

Vi skickar till hela Danmark och Sverige Fraktpriser från 49 SEK. Varorna levereras till den leveransadress som anges vid beställning. Beställningar som görs på en lördag eller söndag kommer inte att behandlas förrän följande måndag. Beställningar behandlas och skickas endast på vardagar (måndag-fredag ​​exklusive allmänna helgdagar). Våra lager finns både i Danmark och utomlands (Tyskland, Polen, Frankrike). Observera att produkter från vårt externa lager kan ha en behandlingstid på två till fyra dagar. Det kan också innebära att din beställning kommer att delas upp i flera paket som skickas från olika lager, om inte alla produkter finns på samma lager. Vår leveranstid är därför alltid en förväntad leveranstid som i de flesta fall är 4-10 arbetsdagar. Vi levererar inte till Färöarna och Grönland. Dina varor skickas med GLS.

OBS: Om det inte finns plats vid utlämningsstället så flyttas paketet till närmaste utlämningsställe vilket du får besked om. Om problem uppstår, kontakta kundtjänst.
För vissa varor gäller särskilda leveransvillkor. Villkoren kommer att anges specifikt innan köpet av dessa varor.

Transportskador

Det är mycket viktigt att du kontrollerar att försändelsen inte är skadad vid mottagandet. Vid mottagandet av mottagandet uppger du även att varan var utan skador och defekter. Om det är minsta skada på förpackningen ska du invända mot transportören på plats.

Vid synliga fraktskador på innehållet i försändelsen/varan – vad gör jag?

Avvisa försändelsen omedelbart "på grund av transportskada". Då tar transportören försändelsen igen, och du måste då kontakta oss, varefter vi skickar en ny omgående eller så fort som möjligt, vid en specialtillverkad vara.

Vid synliga fraktskador på förpackningen/försändelsen – vad gör jag?

Be transportören att undersöka innehållet i försändelsen för fraktskador på grund av synliga skador på förpackningen. Om transportören oväntat inte tillåter det kan du antingen avvisa försändelsen eller anteckna "mottaget med förbehåll för fel och brister" på fraktsedeln och det är alltid bra att ta bilder innan paketet öppnas om du anser att innehållet kan ev. fortfarande vara i gott skick. Om varan är skadad måste du kontakta oss inom 5 dagar.

Vid dolda fraktskador – vad gör jag?

Det är i allmänhet när man tar emot paket som det alltid finns risk för dolda fraktskador. Direkt efter mottagandet och senast efter 3 dagar ska du kontrollera att allt är i sin ordning och skulle du då få reda på att det finns en dold fraktskada, vänligen klaga till oss omgående.

Reklamationsrätt

En 2-årig reklamationsrätt ges i enlighet med den danska köplagen. Vår reklamationsrätt gäller material- och/eller tillverkningsfel. Du kan få varan reparerad, utbytt, pengarna tillbaka eller rabatt på priset, beroende på den specifika situationen. Reklamationen gäller inte fel eller skador som begåtts av felaktig hantering av produkten/tjänsten. Du ska reklamera i "skälig tid" efter att du upptäckt felet/felet. Miracleworld kommer att täcka returkostnaderna i rimlig omfattning.

Vid retur skickas reklamationer och utövande av ångerrätten till:

Miracleworld
Carlsensvej 4
4600 Køge
Försändelser tas inte emot pr. postförskott.

Vi tar endast emot paket som skickas direkt till adressen.
När du returnerar varan, vänligen bifoga en detaljerad beskrivning av problemet.

Ångerrätt

Det finns 30 dagars full returrätt på varor köpta i vår webshop.

Perioden räknas från den dagen;
- Där du tar emot beställningen.
Får den sista varan i fysisk besittning när det gäller en överenskommelse om flera olika artiklar, beställda i en beställning, men levererade individuellt eller i flera omgångar.
Får sista partiet, eller sista delen i fysisk besittning, när det gäller avtal om leverans av varor bestående av flera partier/delar.
- Det första föremålet i fysisk besittning vid regelbunden leverans av varor under en angiven period.
Returkostnader måste du stå för.
Avbeställning ska anmälas till oss senast 30 efter köpet och från avbeställningen ska du returnera försändelsen senast 14 dagar efter. Beskedet ska ske pr. maila till kontakt@miracleworld.dk. I meddelandet ska du tydligt ange att du vill utnyttja din ångerrätt. Om du vill skicka tillbaka varan till oss måste du skicka varan till:

Miracleworld
Carlsensvej 4
4600 Køge

Du kan inte ångra dig genom

Varor förutom ångerrätten

Följande produkttyper ingår inte i ångerrätten:
Produkter som är tillverkade enligt konsumentens specifikationer eller har en tydlig personlig touch.
- Förseglade varor som av hälsoskydds- eller hygienskäl inte lämpar sig för retur och där förseglingen bryts efter leverans.
Varor som på grund av sin natur blir oupplösligt blandade med andra vid leverans.
Föremål där förseglingen är bruten.
- Utfört icke-finansiella tjänster om tillhandahållandet av tjänsten har påbörjats med konsumentens uttryckliga samtycke i förväg och erkännande av att ångerrätten upphör när tjänsten är helt slutförd.
- Leverans av digitalt innehåll som inte levereras på fysiskt medium, om utförandet har påbörjats med konsumentens i förväg uttryckliga samtycke och erkännande därav, att han eller hon därmed förlorar sin ångerrätt.
Tidningar, tidskrifter eller tidskrifter, dock exklusive prenumerationsavtal för sådana publikationer.
- Avtal ingångna på offentlig auktion.
Varor som försämras eller blir snabbt föråldrade.

 

Trustpilot